Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Актуално

Лечение със стволови клетки в „ДКЦ V Варна – Св. Екатерина“ ЕООД

В „ДКЦ V ВАРНА – СВ.ЕКАТЕРИНА“ ЕООД СЕ ИЗВЪРШВА БЪРЗ ТЕСТ ЗА АНТИТЕЛА СРЕЩУ КОРОНАВИРУС COVID 19
tests

В „ДКЦ V Варна – Св.Екатерина“ ЕООД започва изпълнението на общинска програма за профилактика на рака на гърдата. Програмата се състои във високоспециализирано изследване – контактна термография с апарат “Braster“ за ранна диагностика на рак на гърдата. Изследванията се извършват всеки работен ден от 12:00 до 14:00 ч. Необходимо е предварително записване на тел. 052/650 568.

         ВАЖНО!

        При изчерпване на регулативни стандарти относно направления за консултации със специалист и за изследвания, се прекратява издаването на направления до получаването на нови, освен за спешни и неотложни състояния на пациенти по преценка на лекуващия лекар.
        При желание останалите пациенти могат да получат необходимите им медицински услуги (прегледи и изследвания) срещу заплащане на регистратура на лечебното заведение или след записване.
        Пациенти, които не заплащат, се записват в Листа на чакащите за издаване на направления при получаване на регулативните стандарти за следващо тримесечие.

        СЪОБЩЕНИЕ!

        В периода от 1 юни до 30 юни и от 1 декември до 31 декември пациентите могат да направят постоянен избор на общопрактикуващ лекар.
        В сградата на “ДКЦ V Варна – Св.Екатерина” ЕООД се намират практики на 13 лични лекари.

        ОБЯВА!

“ДКЦ V Варна – Св.Екатерина” ЕООД търси да назначи специалисти по:
          съдова хирургия;
           алергология.

Copyright 2012